Въпросът ми е. Има ли 155ци с такива джаджи и какво е устройството им?И дали маже да се присаждат допълнително?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Устройство за предварително подгряване на ДВГ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщениеВъпросът ми е. Има ли 155ци с такива джаджи и какво е устройството им?И дали маже да се присаждат допълнително?
аз някога си присадих дистанционното палене от алармата и сега сутрин от терасата си я цъкна 10 мин преди да сляза и после ооооооо Африка!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщениеЕ да ама на дизелите е малко по-сложно с дистанционото палене пък и целта е двигателят да работо колкото е възможно по-малко студенама не съм чувал 155 td , да има такова нещо !
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
На почти всяка бензинова или дизелова кола може да се сложи такава печка. Реално има бензинови и дизелови печки с дистанционно палене. Двигателят не работи, но печката използва наличното в колата гориво и затопля антифриза и управлява и перката в купето.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеНа почти всяка бензинова или дизелова кола може да се сложи такава печка. Реално има бензинови и дизелови печки с дистанционно палене. Двигателят не работи, но печката използва наличното в колата гориво и затопля антифриза и управлява и перката в купето.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Аз съм виждал (но не на алфа) фланец в пробката на картера с нагревател за маслото и при палене на колата маслото е вече топло,което си е + за мотора, но е подходящо за хора с гараж за да се направи външно захранване да не събаря акумолатора.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
И моята 155 дойде с печка Webasto бензинова от Германия. Тя обаче не работи както трябва - понякога пали понякофга не. Иначе като екстра е супер и е много грамотно направена. Взима си гориво от резервоара, затопля антифриза. Има си самостоятелно палене със една свещ и едно малко гърненце и гофрирана тръба след него да изпуска газовете...абе културна работа.155 2.0 16v - ex
GTV 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщениеА знае ли някой откъде мога да се здобия с такава печка за дизел?155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеВ момента съм в процес на възтановяване на бензинова печка от ЗАЗ 968м.След няколко дни ще обясня каква ми е идеята.и как смятам да я вържа,с тази разлика че може би няма да мога да подгрея водата,а само купето.
155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеза подгяване на купето няма проблеми вебасто предлага най различни модели с таимер и регулиране на температурата на бензин и нафта 12 и 24 волта но колегата иска да подгрява мотора за да му спести студения старт
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениее то тези така наречени печки това правят, топлят антифриза в системата - оттам мотора и купето.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment